Hurtig udskiftning af vinduer og døre

​Er dine døre og vinduer nedslidte, og trænger du til nye vinduer? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Tømrermester Klaus Pedersen beskæftiger jeg mig med reparation og udskiftning af vinduer og døre for private kunder i Haarby, Assens, Glamsbjerg, Faaborg og omegn.

Jeg er en professionel tømrermester med mange års erfaring inden for faget. Gennem årene har jeg løst mange opgaver hos tilfredse kunder og dermed tillagt mig brede kompetencer i faget, og kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du har brug for en tømrer til at foretage udskiftning af døre, udskiftning af vinduer eller andre typer opgaver med glas og vinduer. Det kan være, at du drømmer om en mere energivenlig løsning - så kommer jeg gerne og foretager montering af vinduer, så du kan spare penge i fremtiden.

Udskiftning af vinduer og døre samt reparation

Jeg lægger altid særlig vægt på høj kvalitet ved udskiftning af vinduer og døre og har mange års erfaring som vinduesmontør. Derfor kan du trygt vælge mig som din næste samarbejdspartner.

Jeg kan blandt andet tilbyde løsninger som:

  • Termoruder
  • Glasfacader
  • Indramning
  • Reparationsarbejde
  • Glaslister
  • Tætningslister & beslag
  • Udskiftning af partielt nedbrudt træ
  • Glarmesterarbejde generelt

Ved udskiftning af vinduer og døre kan jeg tilbyde levering samt udskiftning af vinduer med færdigmalede elementer fra nogle af Danmarks førende producenter. 

Jeg arbejder hovedsageligt med KPK Vinduer og STM Vinduer, som er anerkendte danske vinduesproducenter. Med vinduer fra disse producenter er du garanteret holdbare og professionelle løsninger af høj kvalitet i mange år. Producenterne leverer mange forskellige typer af nye vinduer, så der er sandsynligvis også de vinduer, som du ønsker til din bolig.

Rådgivning om den rette udskiftning af vinduer

Hvis du er i tvivl om, hvilke løsninger der passer bedst til dine behov, så står jeg til hver en tid klar til at tilbyde professionel rådgivning og vejledning. Her snakker vi om dine behov og ønsker og finder derefter sammen den løsning, som matcher disse bedst muligt.

Det kan f.eks. være, du skal have nogle særlige vinduer efter mål eller blot kan nøjes med en mindre reparation af dine nuværende vinduer. 

​Hvad koster udskiftning af vinduer?

Mine priser på udskiftning af vinduer og døre varierer fra opgave til opgave. Den nøjagtige pris afhænger nemlig af flere forskellige ting, såsom hvilken type af vinduer der er tale om – samt opgavens samlede omfang.

Hos mig kan du desuden forvente at modtage en attraktiv pris hver gang, uanset hvilken løsning jeg skal levere. Til trods for de lave priser går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, jeg udfører.

Få en god pris på dine nye ruder

Står du over for en opgave med udskiftning af vinduer eller døre? Skal du have repareret gamle døre og vinduer, eller vil du gerne have foretaget en energioptimering af dine vinduer og skifte til termoruder? Se, hvordan du får et prisoverslag herunder.

Kontakt mig og få et stærkt tilbud

Har du brug for et godt tilbud på udskiftning af vinduer eller døre? Jeg tilbyder altid konkurrencedygtige priser og sammensætter gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Hvis du ønsker at vide mere, så kontakt mig gerne med det samme ved at ringe på telefon 20 82 28 11 eller sende en e-mail til mk@tomrer-klaus.dk, så vender jeg tilbage snarest muligt med et prisoverslag på din opgave samt mange flere informationer. Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Bliv ringet op

Bliv ringet op ved at udfylde formularen eller kontakt mig direkte på ☎: 20 82 28 11

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Tømrermester Klaus Pedersen

CVR: 27062482

Kontakt