vinduer & døre

Hurtig udskiftning af vinduer og døre​

Er dine døre og vinduer nedslidte, og trænger du til nye vinduer eller døre? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Tømrermester Klaus Pedersen beskæftiger jeg mig med reparation, montering af døre og vinduer samt udskiftning af vinduer og døre for private kunder i Haarby, Assens, Glamsbjerg og omegn.

Jeg er en professionel tømrermester med mange års erfaring inden for faget. Gennem årene har jeg løst mange opgaver hos tilfredse kunder og dermed tillagt mig brede kompetencer i faget, og kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du har brug for en tømrer til at foretage udskiftning af døre, udskiftning af vinduer eller andre typer opgaver med glas og vinduer.

Det kan være, at du drømmer om en mere energivenlig løsning - så kommer jeg gerne og foretager montering af vinduer, så du kan spare penge i fremtiden. Jeg kan også hjælpe med udskiftning af indvendige døre.

Udskiftning af døre og vinduer samt reparation

Jeg lægger altid særlig vægt på høj kvalitet ved udskiftning af vinduer og døre og har mange års erfaring som vinduesmontør. Derfor kan du trygt vælge mig som din næste samarbejdspartner. Jeg kan blandt andet tilbyde løsninger som:

  • Termoruder
  • Glasfacader
  • Indramning
  • Reparationsarbejde
  • Glaslister
  • Tætningslister & beslag
  • Udskiftning af partielt nedbrudt træ
  • Glarmesterarbejde generelt

Ved udskiftning af vinduer og døre kan jeg tilbyde levering samt udskiftning af vinduer med færdigmalede elementer fra nogle af Danmarks førende producenter.

Jeg arbejder hovedsageligt med KPK Vinduer og STM Vinduer, som er anerkendte danske vinduesproducenter. Med vinduer fra disse producenter er du garanteret holdbare og professionelle løsninger af høj kvalitet i mange år. Producenterne leverer mange forskellige typer af nye vinduer, så der er sandsynligvis også de vinduer, som du ønsker til din bolig

Rådgivning om den rette udskiftning af døre og vinduer

Hvis du er i tvivl om, hvilke løsninger der passer bedst til dine behov, så står jeg til hver en tid klar til at tilbyde professionel rådgivning og vejledning. Her snakker vi om dine behov og ønsker og finder derefter sammen den løsning, som matcher disse bedst muligt.

Det kan f.eks. være, du skal have nogle særlige vinduer efter mål eller blot kan nøjes med en mindre reparation af dine nuværende vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Mine priser på udskiftning af døre og vinduer varierer fra opgave til opgave. Den nøjagtige pris afhænger nemlig af flere forskellige ting, såsom hvilken type af vinduer der er tale om – samt opgavens samlede omfang.


Hos mig kan du desuden forvente at modtage en attraktiv pris hver gang, uanset hvilken løsning jeg skal levere. Til trods for de lave priser går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, jeg udfører.

Få en god pris på dine nye vinduer

​Står du over for en opgave med udskiftning af vinduer eller døre? Skal du have repareret gamle døre og vinduer, eller vil du gerne have foretaget en energioptimering af dine vinduer og skifte til termoruder? Se, hvordan du får et prisoverslag herunder.

Kontakt mig og få et stærkt tilbud

Har du brug for et godt tilbud på udskiftning af døre eller vinduer? Jeg tilbyder altid konkurrencedygtige priser og sammensætter gerne et uforpligtende tilbud til dig. Hvis du ønsker at vide mere, så kontakt mig gerne med det samme ved at ringe på telefon 20 82 28 11 eller sende os en e-mail til mk@tomrer-klaus.dk, så vender jeg tilbage snarest muligt med et prisoverslag på din opgave samt mange flere informationer. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Tømrermester Klaus Pedersen

CVR-nummer: 27062482

Lange Gyde 2, Dreslette

5683 Hårby

Tlf.: +45 2082 2811

E-mail: mk@tomrer-klaus.dk

​Om os

Tømrermester Klaus Pedersen beskæftiger sig med alsidigt tømrer- og snedkerarbejde.

Jeg har mange års erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne mig så jeg er klar til alle typer opgaver. Der lægges særlig vægt på høj kvalitet og overholdelse af deadlines.

bliv ringet op

​Ønsker du et opkald vedr. din opgave?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt