Udskiftning af vinduer og døre samt reparation

Er dine døre og vinduer nedslidte, og trænger du til nye vinduer? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Tømrermester Klaus Pedersen beskæftiger jeg mig med reparation og udskiftning af vinduer og døre for private kunder i Haarby, Assens, Glamsbjerg, Faaborg og omegn. Jeg er parat til at løse mange forskellige opgaver, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte mig for kompetent hjælp uanset, hvor du bor.

Jeg er en professionel tømrermester med mange års erfaring inden for faget. Gennem årene har jeg løst mange opgaver hos tilfredse kunder og dermed tillagt mig brede kompetencer på området. Derfor er jeg i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Jeg kan eksempelvis foretage professionel udskiftning af vinduer hos både private og erhvervskunder. Det kan være, at du drømmer om en mere energivenlig løsning, så kommer jeg gerne og foretager montering af vinduer, så du kan spare penge i fremtiden.

Hurtig udskiftning af vinduer og døre

Jeg lægger altid særlig vægt på høj kvalitet ved udskiftning af vinduer og døre og har mange års erfaring som vinduesmontør. Derfor kan du trygt vælge mig som din næste samarbejdspartner. Jeg arbejder altid effektivt med den pågældende opgave, men er naturligvis stadig grundig i mit arbejde, hvilket sikrer dig veludførte løsninger. Jeg kan blandt andet tilbyde løsninger som:​

  • ​Termoruder
  • Glasfacader
  • Indramning
  • Reparationsarbejde
  • Glaslister
  • Tætningslister & beslag
  • Udskiftning af partielt nedbrudt træ
  • Glarmesterarbejde generelt​

Ved udskiftning af vinduer og døre kan jeg tilbyde levering af døre og vinduer, samt udskiftning af vinduer med færdigmalede elementer fra nogle af Danmarks førende producenter. Jeg arbejder hovedsageligt med KPK Vinduer og STM Vinduer, som er anerkendte danske vinduesproducenter. 

Med vinduer fra disse producenter er du garanteret holdbare og professionelle løsninger af høj kvalitet i mange år. Producenterne leverer mange forskellige typer af vinduer, så der er sandsynligvis også de vinduer, som du ønsker til din bolig. 

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Mine priser på udskiftning af vinduer varierer fra opgave til opgave. Den nøjagtige pris afhænger nemlig af flere forskellige ting, såsom hvilken type af vinduer der er tale om – samt opgavens samlede omfang. 

Jeg varetager både simple og komplicerede opgaver, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte mig for hjælp.

Hos mig kan du desuden forvente at modtage en attraktiv pris hver gang, uanset hvilken løsning jeg skal levere. Til trods for de lave priser går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som jeg udfører.

Hvis du er i tvivl om, hvilke løsninger der passer bedst til dine behov, så står jeg til hver en tid klar til at tilbyde professionel rådgivning og vejledning. Her snakker vi om dine behov og ønsker og finder derefter sammen den løsning, som matcher disse bedst muligt. Det kan eksempelvis være, du skal have nogle særlige vinduer efter mål eller blot kan nøjes med en mindre reparation af dine nuværende vinduer. Uanset hvad, så står jeg klar til at løse opgaven efter bedste evne.

Jeg overholder naturligvis altid alle aftaler og forlader aldrig en opgave, før du er helt tilfreds med resultatet. Derudover rydder jeg altid op efter mig selv, så du ikke skal bekymre dig om ting som disse. Står du over for en opgave med udskiftning af vinduer eller døre? Skal du have repareret gamle døre og vinduer, eller vil du gerne have foretaget en energioptimering af dine vinduer og skifte til termoruder? Se hvordan du får et prisoverslag herunder.¨

Kontakt mig, og fortæl om dine ønsker

Har du brug for et godt tilbud på udskiftning af vinduer eller døre? Jeg tilbyder altid konkurrencedygtige priser og sammensætter gerne et uforpligtende tilbud til dig. Det gælder, uanset hvilken type opgave du mangler hjælp til. Jeg står klar til at levere kvalitetsløsninger hver gang til gode priser.

Hvis du ønsker at vide mere, så kontakt mig gerne med det samme ved at ringe på telefon 20 82 28 11 eller sende en mail til mk@tomrer-klaus.dk, så vender jeg tilbage snarest muligt med et prisoverslag på din opgave samt mange flere informationer.

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Bliv ringet op

Bliv ringet op ved at udfylde formularen eller kontakt mig direkte på ☎: 20 82 28 11

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Tømrermester Klaus Pedersen

CVR: 27062482

Kontakt