Udskiftning af vinduer og døre samt reparation

Er Deres døre og vinduer nedslidte, og trænger du til nye vinduer? Hos Tømrermester Klaus Pedersen i Haarby beskæftiger jeg mig med reparation og udskiftning af vinduer og døre, for private kunder i Assens, Glamsbjerg, Vissenbjerg og omegn.

Hurtig udskiftning af vinduer og døre

Jeg lægger altid særlig vægt på høj kvalitet ved udskiftning af vinduer og døre, og har mange års erfaring, som vinduesmontør. Jeg kan blandt andet tilbyde flere løsninger:​

  • ​Termoruder
  • Glasfacader
  • Indramning
  • Reparationsarbejde
  • Glaslister
  • Tætningslister & beslag
  • Udskiftning af partielt nedbrudt træ
  • Glarmesterarbejde generelt​

Ved udskiftning af vinduer og døre kan jeg tilbyde levering af døre og vinduer, samt udskiftning af vinduer med færdigmalede elementer fra nogle af Danmarks førende producenter. Jeg arbejder hovedsageligt med KPK Vinduer og STM Vinduer, som er anerkendte danske vinduesproducenter.

Står du overfor en opgave med udskiftning af vinduer eller døre? Skal du have repareret gamle døre og vinduer, eller vil du gerne have foretaget en energioptimering af dine vinduer, og skifte til termoruder? Se hvordan du får et prisoverslag herunder.

Kontakt mig og fortæl om dine ønsker

Har du brug for et godt tilbud på udskiftning af vinduer eller døre? Jeg tilbyder altid konkurrencedygtige priser. Dette gælder både renovering og montering af døre og vinduer.

Kontakt mig på telefon 64 77 18 00/ 20 82 28 11 eller på e-mail mk@tomrer-klaus.dk, og jeg kan give dig et uforpligtende tilbud eller et prisoverslag på din næste opgave.​

Bliv ringet op

Bliv ringet op ved at udfylde formularen eller kontakt mig direkte på ☎: 20 82 28 11

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Tømrermester Klaus Pedersen

CVR: 27062482

Adresse

Lange Gyde 2

Dreslette

5683 Hårby

Kontakt

​Tlf.: 64 77 18 00

Mobil: 20 82 28 11

E-mail: mk@tomrer-klaus.dk

Tømrermester Klaus Pedersen
Lange Gyde 2
5683 Haarby


Tlf.: 20 82 28 11
E-mail: mk@tomrer-klaus.dk