Renovering af hus udført af alsidig og dygtig ekspert

Drømmer du om at få foretaget en renovering af hus? Så står Tømrermester Klaus Pedersen klar med professionel hjælp. Jeg har mange års erfaring med forskellige former for husrenovering og kan derfor varetage diverse opgaver. Jeg står primært til rådighed hos kunder i Haarby, Assens, Glamsbjerg og Faaborg, men kommer også gerne uden for disse områder.

Renovering af hus kan gøre en stor forskel for både husets funktionalitet og udseende. I langt de fleste tilfælde vil en renovering øge husets værdi. Jeg tilbyder både komplet totalrenovering af hus eller en mindre ombygning afhængigt af lige netop dine ønsker og behov, og jeg rådgiver dig gerne om materialer samt udførelse.

Hvad koster renovering af hus?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad renovering af hus koster, da det afhænger af mange forskellige parametre. Det kommer eksempelvis an på materialerne samt opgavens type. Hos mig vil du dog modtage konkurrencedygtige priser hver gang uanset opgaven. 

Jeg lægger særligt vægt på at levere resultater af høj kvalitet, da de er mere holdbare. Derudover kan du forvente smukke løsninger, som svarer til dine ønsker. Jeg overholder naturligvis altid alle mine aftaler både i forhold til tid og pris.

Kontakt mig for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på renovering af hus? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 20 82 28 11 eller på mk@tomrer-klaus.dk, så vender jeg straks tilbage. ​

Bliv ringet op

Bliv ringet op ved at udfylde formularen eller kontakt mig direkte på ☎: 20 82 28 11

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Tømrermester Klaus Pedersen

CVR: 27062482

Kontakt