renovering

Renovering af hus – giv gammelt hus nyt liv!

Drømmer du om at få lavet renovering af hus?

Så står Tømrermester Klaus Pedersen klar med professionel hjælp. Jeg har mange års erfaring med forskellige former for husrenovering og kan derfor varetage mange slags opgaver. Jeg står primært til rådighed hos kunder i Haarby, Assens og Glamsbjerg , men kommer også gerne uden for disse områder.

Renovering af hus kan gøre en stor forskel for både husets funktionalitet og udseende. I langt de fleste tilfælde vil en husrenovering øge husets værdi. Jeg tilbyder både komplet totalrenovering af hus eller en mindre ombygning afhængigt af lige netop dine ønsker og behov, og jeg rådgiver dig gerne om materialer samt udførelse.

En af mine specialer er renovering af gamle huse – det kan virkelig give et gammelt hus nyt liv at få lavet en indvendig og/eller udvendig renovering, og husets værdi stiger tilmed, hvis du en dag ønsker at sælge det.

Hvad koster renovering af hus?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad renovering af hus koster, da det afhænger af mange forskellige parametre. Det kommer f.eks. an på materialerne samt opgavens type – er det en mindre renovation eller er der brug for totalentreprise?

Hos mig vil du dog modtage konkurrencedygtige priser hver gang uanset opgaven, og jeg bestræber mig på altid at finde en pris, der passer til dit budget.

Jeg lægger særligt vægt på at levere holdbare resultater af høj kvalitet, der holder mange år ud i fremtiden. Derudover kan du forvente smukke løsninger, som svarer til dine ønsker. Jeg overholder naturligvis altid alle mine aftaler både i forhold til tid og priser.

Kontakt mig for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig og dit hjem, eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på renovering af hus? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 20 82 28 11 eller på mk@tomrer-klaus.dk- så vender jeg straks tilbage.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Tømrermester Klaus Pedersen

CVR-nummer: 27062482

Lange Gyde 2, Dreslette

5683 Hårby

Tlf.: +45 2082 2811

E-mail: mk@tomrer-klaus.dk

​Om os

Tømrermester Klaus Pedersen beskæftiger sig med alsidigt tømrer- og snedkerarbejde.

Jeg har mange års erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne mig så jeg er klar til alle typer opgaver. Der lægges særlig vægt på høj kvalitet og overholdelse af deadlines.

bliv ringet op

​Ønsker du et opkald vedr. din opgave?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt