om firmaet

Om Tømrermester Klaus Pedersen​

Tømrermester Klaus Pedersen beskæftiger sig med alsidigt tømrer- og glarmesterarbejde. Jeg har mange års erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne mig så jeg er klar til alle typer opgaver.

Der lægges særlig vægt på høj kvalitet samt at overholde regler og bygningsreglementet. Der udføres små og større opgaver som del- eller totalentrepriser. Derudover kan jeg tilbyde udskiftning af ruder og termoruder mm.​

Vælg Tømrermester Klaus Pedersen hvis du sætter pris på gode materialer og solidt arbejde! Vores mangeårige erfaring inden for tømrer og snedkerfaget kommer dig til gode, når du skal have lavet nybyggeri og renovering i særklasse.

Vi har i flere år haft store erhvervskunder og privatkunder, hvor vi har hjulpet kunder med at vælge materialer, rum-inddeling, som er fundamentet for gennemtænkte rum og et godt indeklima. Kontakt os gerne for at høre om byggeprocessen og om vores services.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Tømrermester Klaus Pedersen

CVR-nummer: 27062482

Lange Gyde 2, Dreslette

5683 Hårby

Tlf.: +45 2082 2811

E-mail: mk@tomrer-klaus.dk

​Om os

Tømrermester Klaus Pedersen beskæftiger sig med alsidigt tømrer- og snedkerarbejde.

Jeg har mange års erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne mig så jeg er klar til alle typer opgaver. Der lægges særlig vægt på høj kvalitet og overholdelse af deadlines.

bliv ringet op

​Ønsker du et opkald vedr. din opgave?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt