tagrender

Montering og udskiftning af tagrender​

Er dine tagrender slidte eller utætte og trænger du til nye tagrender? Trænger du til at få udskiftet dine tagrender til nye flotte zinktagrender eller kobbertagrender?

Hos Tømrermester Klaus Pedersen i Haarby ved Assens tilbyder jeg både nedtagning af gamle tagrender samt udskiftning af tagrender og montering af tagrender, som er nye. Jeg arbejder ofte lokalt i Assens og har bl.a. udført mange projekter i Glamsbjerg og Haarby for private kunder.

Services indenfor montering af tagrender

Ved montering af tagrender på Fyn, skal du forvente en pris fra ca. 450 kr. pr. m. inkl. rendejern. Prisen vil dog variere afhængig af opgaven og du er altid velkommen til at kontakte mig for at få et godt tilbud på montering og udskiftning af tagrender.

Mine spidskompetencer og foretrukne produkter er tagrender i zink eller kobber, men jeg kan også tilbyde at montere tagrender i plastic, aluminium og rustfri stål.

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte mig for at få et tilbud på montering af tagrender, selvom du måske ikke lige ønsker tagrender i zink eller kobber. Herunder kan du læse mere om de forskellige services, jeg udbyder i forbindelse med udskiftning eller montering af tagrender.

Montering eller reparation af zinktagrender

Igennem de senere år er priserne på zinktagrender faldet markant. Dette har naturligvis haft den konsekvens, at produktet i langt højere grad benyttes, når der skal udføres montering af tagrender på de fynske boliger.

Helt nye zinktagrender fremstår skinnende blanke, men med tiden får de den mere kendetegnende flotte patina i form af den matte grålige farve. Udover den flotte grå farve, dannes der også et beskyttende lag, som gør tagrenden ekstra hårdfør overfor vind og vejr. Produkter i zink leveres i flere forskellige længder og udformninger, herunder både runde og firkantede, samt det mere specielle retro design.​

Jeg udfører udskiftning, montering og reparation af tagrender overalt på Vestfyn, også i kystnære områder og sommerhusområder. Produkter i zink tåler nemlig uden problemer både saltvandståger og havgus. Nye zinktagrender har typisk en levetid på op til 25 år.

Kobbertagrender af højeste kvalitet

Typisk benyttes kobbertagrender i de mere luksuriøse villaer og palælignende huse, da de er de dyreste produkter på markedet. Kobbertagrender er yderst holdbare, bl.a. fordi alle samlingerne bliver loddet sammen.

Materialet kobber har den klassiske rødbrune farve, som med tiden får den flotte og velkendte patina-grønne farve. Dette ”lag af patina” er også med til at øge holdbarheden og levetiden. Produkterne fås typisk i de klassiske runde former og fås naturligvis også med flotte matchende endestykker og nedløbsrør.

Montering af kobbertagrender er ideelt til villaer ved kystnære områder og i sommerhusområder, da de også tåler både havgus og saltvandståger. Nye kobbertagrender har typisk en levetid på op til 25 år.

Få et tilbud på montering og udskiftning af tagrender

Hvis ovenstående har vakt din interesse, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 20 82 28 11, eller denne mail mk@tomrer-klaus.dk.

Jeg står altid klar med professionel rådgivning om både valg af materialer, størrelser og andre praktiske informationer. Vil du vide, hvad koster tagrender? Jeg tilbyder naturligvis altid at udregne et godt tilbud på montering og udskiftning af tagrender for dig.

Hos mig er du sikker på altid at få en god og konkurrencedygtig pris på montering af tagrender, uanset om det er af kobber, zink, plastic, aluminium eller rustfri stål.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Tømrermester Klaus Pedersen

CVR-nummer: 27062482

Lange Gyde 2, Dreslette

5683 Hårby

Tlf.: +45 2082 2811

E-mail: mk@tomrer-klaus.dk

​Om os

Tømrermester Klaus Pedersen beskæftiger sig med alsidigt tømrer- og snedkerarbejde.

Jeg har mange års erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne mig så jeg er klar til alle typer opgaver. Der lægges særlig vægt på høj kvalitet og overholdelse af deadlines.

bliv ringet op

​Ønsker du et opkald vedr. din opgave?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt