Montering af tagrender - få nye zinktagrender eller kobbertagrender

Er dine tagrender slidte eller utætte? Trænger du til at få udskiftet dine tagrender til nye flotte zinktagrender eller kobbertagrender?

Hos Tømrermester Klaus Pedersen i Haarby ved Assens, tilbyder jeg både nedtagning af gamle tagrender, samt montering af nye tagrender. Jeg arbejder ofte lokalt i Assens og Faaborg kommune, og har bl.a. udført mange projekter i Glamsbjerg og Haarby for private kunder. 

Ved montering af tagrender på Fyn, skal du forvente en pris fra ca. 450 kr. pr. m. inkl. rendejern. Prisen vil dog variere afhængig af opgaven og du er altid velkommen til at kontakte mig for at få et godt tilbud på montering af tagrender. 

Fordele ved montering af zinktagrender

Igennem de senere år er priserne på zinktagrender faldet markant. Dette har naturligvis medvirket til, at produktet i langt højere grad benyttes når der skal udføres montering af nye tagrender på familievillaer rundt omkring på Fyn.

Helt nye zinktagrender fremstår skinnende blanke, men med tiden får de den mere kendetegnende flotte patina i form af den matte grålige farve. Udover den flotte grå farve, dannes der også et beskyttende lag, som gør tagrenden ekstra hårdfør overfor vind og vejr. Produkter i zink leveres i flere forskellige længder og udformninger, herunder både runde og firkantede, samt det mere specielle retro design.

Jeg udfører udskiftning, montering og reparation af zinktagrender overalt på Vestfyn, også i kystnære områder og sommerhusområder. Produkter i zink tåler nemlig uden problemer både saltvandståger og havgus.

Nye zinktagrender har typisk en levetid på op til 25 år.

Fordele ved montering af kobbertagrender

Typisk benyttes kobbertagrender i de mere luksuriøse villaer og palælignende huse, da de er de dyreste produkter på markedet.​

​Kobbertagrender er yderst holdbare, bl.a. fordi alle samlingerne bliver loddet sammen.

​Materialet kobber har den klassiske rødbrune farve, som med tiden får den flotte og velkendte patina-grønne farve. Dette ”lag af patina” er også med til at øge holdbarheden og levetiden. Produkterne fås typisk i de klassiske runde former, og fås naturligvis også med flotte matchende endestykker og nedløbsrør.

Montering af kobbertagrender er ideelt til villaer ved kystnære områder og i sommerhusområder, da de også tåler både havgus og saltvandståger.

Nye kobbertagrender har typisk en levetid på op til 25 år.

Få et tilbud på montering af tagrender

Jeg kan også tilbyde at montere tagrender i plastic, aluminium og rustfri stål. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte mig for at få et tilbud på montering af tagrender, selvom du måske ikke lige ønsker tagrender i zink eller kobber.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, er du altid velkommen til at kontakte mig på min mail mk@tomrer-klaus.dk, eller på tlf. 20 82 28 11.

Jeg står altid klar med professionel rådgivning omkring både valg af materialer, såvel som størrelser og andre praktiske informationer. Jeg tilbyder naturligvis også altid at regne et godt tilbud på dit projekt. 

Hos mig er du sikker på altid at få en god og konkurrencedygtig pris på montering af tagrender, uanset om det er af kobber, zink, plastic, aluminium eller rustfri stål.

Bliv ringet op

Bliv ringet op ved at udfylde formularen eller kontakt mig direkte på ☎: 20 82 28 11

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Tømrermester Klaus Pedersen

CVR: 27062482

Kontakt