Montering af nye zinktagrender og kobbertagrender

Er dine tagrender slidte eller utætte? Trænger du til at få udskiftet dine tagrender til nye flotte zinktagrender eller kobbertagrender?

Hos Tømrermester Klaus Pedersen i Haarby ved Assens, tilbyder jeg både nedtagning af gamle tagrender, samt montering af nye tagrender. Jeg arbejder ofte lokalt i Assens kommune, og har bl.a. udført mange projekter i Glamsbjerg, Haarby og Vissenbjerg for private kunder.

Fordele ved montering af zinktagrender

Igennem de senere år er priserne på zinktagrender faldet markant. Dette har naturligvis medvirket til, at produktet i langt højere grad benyttes når der skal udføres montering af nye tagrender på familievillaer rundt omkring på Fyn.

Helt nye zinktagrender fremstår skinnende blanke, men med tiden får de den mere kendetegnende flotte patina i form af den matte grålige farve. Udover den flotte grå farve, dannes der også et beskyttende lag, som gør tagrenden ekstra hårdfør overfor vind og vejr. Produkter i zink leveres i flere forskellige længder og udformninger, herunder både runde og firkantede, samt det mere specielle retro design.

Jeg udfører udskiftning, montering og reparation af zinktagrender overalt på Vestfyn, også i kystnære områder og sommerhusområder. Produkter i zink tåler nemlig uden problemer både saltvandståger og havgus.

Nye zinktagrender har typisk en levetid på op til 25 år.

Fordele ved montering af nye kobbertagrender

Typisk benyttes kobbertagrender i de mere luksuriøse villaer og palælignende huse, da de er de dyreste produkter på markedet.​

​Kobbertagrender er yderst holdbare, bl.a. fordi alle samlingerne bliver loddet sammen.

​Materialet kobber har den klassiske rødbrune farve, som med tiden får den flotte og velkendte patina-grønne farve. Dette ”lag af patina” er også med til at øge holdbarheden og levetiden. Produkterne fås typisk i de klassiske runde former, og fås naturligvis også med flotte matchende endestykker og nedløbsrør.

Montering af kobbertagrender er ideelt til villaer ved kystnære områder og i sommerhusområder, da de også tåler både havgus og saltvandståger.

Nye kobbertagrender har typisk en levetid på op til 25 år.

Kontakt mig om tilbud på nye tagrender

Hvis ovenstående har vakt din interesse, er du altid velkommen til at kontakte mig på min mail mk@tomrer-klaus.dk, eller på tlf. 20 82 28 11 eller 64 77 18 00.

Jeg står altid klar med professionel rådgivning omkring både valg af materialer, såvel som størrelser og andre praktiske informationer. Jeg tilbyder naturligvis også altid at regne et godt tilbud på dit projekt. 

Hos mig er du sikker på altid at få en god og konkurrencedygtig pris på montering af tagrender, uanset om det er af kobber eller zink.

Bliv ringet op

Bliv ringet op ved at udfylde formularen eller kontakt mig direkte på ☎: 20 82 28 11

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Tømrermester Klaus Pedersen

CVR: 27062482

Adresse

Lange Gyde 2

Dreslette

5683 Hårby

Kontakt

​Tlf.: 64 77 18 00

Mobil: 20 82 28 11

E-mail: mk@tomrer-klaus.dk

Tømrermester Klaus Pedersen
Lange Gyde 2
5683 Haarby


Tlf.: 20 82 28 11
E-mail: mk@tomrer-klaus.dk